Seorang jurubahasa ‘DREAM’ berkata, untuk mempunyai impian sebuah bangunan yang indah dan tinggi dalam mimpi anda bermakna anda akan mempunyai kehidupan yang mewah. Tetapi mengapa bermimpi jikalau realiti akan menjadi jauh lebih baik dengan pembangunan bangunan tinggi akan datang di Presint 15, Putrajaya.

Dengan setiap bentuk bangunan bertingkat tinggi yang  baru di sekitar Lembah Klang, Putrajaya sedang meningkat kadar sebagai SP Setia sedang mengetuai pembangunan kediaman tertinggi di Putrajaya, iaitu Setia Seraya Residences,  mengalahkan kediaman sedia ada yang tertinggi di kawasan itu.

Kondominium pegangan bebas menawarkan tiga susun atur yang berbeza dengan harga bermula daripada RM696,000.

Pilihan unit di Setia Seraya Residences adalah unit tiga bilik tidur dan dua bilik mandi dengan 1,002 kaki persegi kawasan binaan, unit empat bilik tidur dan tiga bilik mandi dengan 1,202 kaki persegi kawasan binaan, dan tiga bilik tidur dan dua unit bilik mandi plus lanai dengan 1,420 kaki persegi kawasan bangunan.

Ganjaran Rumah

Diilhamkan untuk menjadi kediaman yang tertinggi di Putrajaya, Setia Seraya Residences direka khas kepada  warga kota dengan reka bentuk kondominium yang menarik dan juga hebat.

Mencecah ketinggian di atas 142m, Setia Seraya Residences menyediakan pemandangan luas Putrajaya yang mempesonakan kepada penduduk.

Ruang tamu daripada Setia Seraya Residences sewajarnya direka untuk memberikan kawasan yang mencukupi, namun luas di bilik tidur, ruang tamu, serta dapur. Dibina dengan komposisi unik, setiap unit kondo dibuat untuk menawarkan sensasi moden, serta untuk mengoptimumkan lagi keselesaan dan juga kemudahan yang ada.

Setia Seraya Residences membolehkan penduduk untuk menikmati kemudahan yang luar biasa, termasuk clubhouse, kolam renang, ciri-ciri air berseni halus, laluan refleksologi, taman permainan kanak-kanak, serta taman langit di mana penduduk boleh berehat dan menikmati pemandangan yang menakjubkan sekitar Putrajaya.

Akses dan sambungan yang sangat baik

Terletak secara strategik di pusat pentadbiran persekutuan Malaysia, perjalanan ke dan dari Setia Seraya Residences adalah mudah kerana ia dihubungkan dengan rangkaian lebuh raya seperti Lebuhraya Maju (MEX), South Klang Valley Expressway (SKVE), Link New Putrajaya, B15 Highway , Kajang Lebuhraya Lingkaran Penyuraian Trafik (SILK), Damansara Puchong (LDP), Kajang Expressway Cheras, Lebuhraya Shah Alam (KESAS), Lebuhraya Sungai Besi (Besraya), Lebuhraya Utara Selatan dan ELITE Highway.

Setia Seraya Residences terletak berhampiran kemudahan dan pertubuhan termasuk Alamanda Shopping Mall, Sekolah Antarabangsa Nexus, Diplomatic Precinct, Masjid Putra, Uniten, IOI City Mall, Hospital Putrajaya, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya, Heriot-Watt University dan Universiti Putra Malaysia (UPM). Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) dan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) juga kira-kira 30km ke 35km.

Pengangkutan awam yang terletak berhampiran dengan Setia Seraya Residences ialah Putrajaya Sentral, Putrajaya Express Rail Link (ERL), Nadi Putra (Bus) dan yang dicadangkan High Speed-Rail (HSR).

Terletak berhampiran semua lebuh raya utama, diiringi oleh persekitaran yang harmoni dan reka bentuk kontemporari, Setia Seraya Residences adalah tempat tinggal yang sesuai untuk mereka yang mencari salah satu daripada banyak alamat di Putrajaya.

-STARPROPERTY

Ini bukan soal pemilikan hartanah tetapi mengenai kawalan!

Anda suka dengan artikel ini dan merasakan ia membantu ? Jom, kongsikan!

Advertisements